Lettlest!

Vi er to studenter som i omtrent ett år har samarbeidet med Be-Ni Forlag om tekniske ting som hjemmeside, sosiale medier, nyhetsbrev og billettløsning. Nå på vårparten 2018 skal vi gjøre vårt Bachelor-prosjekt, og da har vi satt oss som målsetning at vi skal lage en app for forlaget!

I studiene har jobbet mye med Java og Android, og derfor er det denne plattformen vi konsentrerer oss om også i Bachelor-oppgaven. Vi vil jobbe med appen i perioden februar – mai, og i den forbindelse trenger vi hjelp til å teste den – vi trenger tilbakemelding på både funksjonalitet og brukeropplevelse, og da spesielt sett med øynene til målgruppen; personer med nedsatte leseevner og forståelse.

Så hvis du har et Android-nettbrett (helst) eller Android smart-telefon, og har lyst å hjelpe oss med å lage denne appen, vil vi gjerne høre fra deg!

Delta i tidlig testing (alfatest)

For å gjøre appen tilgjengelig til et begrenset og kjent test-publikum, brukes lukket alfatesting. Medlemmer i Google+ gruppen «Lettlest alfatest» kan laste ned publisert alfaversjon av appen og kjøre den på egen enhet.

Alfatest er en svært tidlig og sannsynligvis ustabil versjon av appen, så forvent plutselige krasj og ting som ikke virker, men det er nettopp det vi trenger tilbakemelding om! 🙂

Gruppen som benyttes er her: https://plus.google.com/communities/117656954092699429809

 

For at det skal bli enklest mulig for deltagerne å finne gruppen, kan man bruke en QR-kode som kan skannes direkte fra enheten man vil bruke til testingen…