Hjelp – buksa er for trang!

Vårt neste hefte heter «Hjelp – buksa er for trang!». Planen var at dette heftet skulle komme ut i november, men det har dessverre blitt forsinket. Vi har et ørlite håp om at det kommer før jul. Hvis ikke kommer det like etter. Som et plaster på såret så lover vi at den som forhåndsbestiller dette heftet vil få det portofritt tilsendt i posten.

Overvekt er et samfunnsproblem, en stadig større andel av befolkningen er overvektig, med de konsekvensene det fører med seg. Det finnes et utall ulike dietter og slanketips, felles for alle disse er at de virker – en stund. Varig endring av vekt krever en livsstilsendring. Svært mange av de som er i målgruppen for heftene våre bor alene, i enehusholdning, med et minimum av oppfølging. I en slik kontekst er det vanskelig å få til en slik endring.

Hjelp- buksa er for trang!“er et hefte om aktivitet og kosthold.

Heftet forklarer hvordan kroppen fungerer, og hva kroppen består av. Selv om heftet har fokus på positiv endring av vaner, har forfatterne vektlagt hvor viktig det er å være fornøyd med seg selv og å være glad i kroppen sin. Heftet kan brukes som personlig dagbok.

Heftet er illustrert av Anne Mette Waagsbø og kom ut i november 2018.