Vi rydder lageret

Vi rydder lageret

Vi rydder lageret og det passer jo utmerket siden det nå er tre uker igjen til valget. Vi har igjen noen hefter av «Hjelp – hvem skal bestemme». Det er et lettlest-hefte som sier noe om hvordan landet er bygget, om hvordan kommuner, fylkeskommuner og staten styres. Videre sier det noe om valg og demokrati. Alle partiene på Stortinget er presentert til slutt i heftet.

Heftet er to år gammelt, det har skjedd noen endringer på to år. KRF har fått ny leder og det har skjedd (og vil fremdeles skje) en god del når det kommer til kommuner og fylkeskommuner. Ser vi bort fra dette, så vil heftet fremdeles være aktuelt for de som sliter med å lese vanlig norsk, enten dette skyldes at man er ny i Norge, har dysleksi, en utviklingshemming eller andre årsaker.

Vi velger å forsøke og selge ut restlageret gjennom at vi tilbyr heftene for kr 50,- (+porto), vanlig pris er kr 139,-. Hvis dere bestiller flere enn 10 hefter så spanderer vi portoen. De som bestiller andre hefter eller bøker fra oss får «Hjelp – hvem skal bestemme?» vederlagsfritt.

Fjerde hefte i vår serie lettleste hefter; «Hjelp – buksa er for trang!», ligger nå hos de som skal illustrere og klargjøre heftet for trykk. Dette heftet kommer med andre ord om ikke lenge. De som forhåndsbestiller dette heftet, får det tilsendt portofritt.

Del dette: