Nytt lettlest hefte om aktivitet og kosthold

Forside: Hjelp - buksa er for trang!Vårt neste hefte heter «Hjelp – buksa er for trang!». Planen var at dette heftet skulle komme ut i november, men det har dessverre blitt forsinket. Vi har et ørlite håp om at det kommer før jul. Hvis ikke kommer det like etter. Som et plaster på såret så lover vi at dem som forhåndsbestiller dette heftet vil få det portofritt tilsendt i posten.

Heftet er i vår lettlest-serie, og handler om aktivitet og kosthold. Heftet fokuserer på positiv endring av vaner og kan brukes som en personlig dagbok. I målgruppen for heftet er det mange aleneboende som kanskje har et minimum av oppfølging, og det kan være vanskelig å mestre slike endringer alene.

“Hjelp – buksa er for trang!” er illustrert av Anne Mette Waagsbø.

 

Del dette: